13 Eylül 2014 Cumartesi

Zayıflamaya Yardımcı Kemerler

Zayıflamaya yardımcı olan kemerler bilindiği gibi iki şekilde çalışma prensibine sahiptirler. Bir kısmı termal yollarla yani uygulandığı bölgenin ısıtılmasına dayanan bir politika izlerken bir kısmı da titreşimler sayesinde kasların çalışmasını sağlayan bir politika izlemektedir. Her nasıl çalışırsa çalışsın bu kemerlerin en büyük avantajları her an, her yerde kolay ve pratik olarak kullanım sağlamalarıdır. Her şekilde kullanılabileceği söylenen bu kemerler nasıl ve nerelerde kullanılır? İşte bu soruların cevabını bu yazıda bulabilirsiniz. İki ayrı tarzda kemerin de nasıl ve nerelerde kullanıldığından ayrı ayrı bahsedelim.


Öncelikle termal işlevli kemerleri ele alalım. Tamamen ısıtmaya dayalı termal kemer ve termal sauna kemer kullanılırken dikkat edilmesi gerekenler vardır. Bunlardan birincisi kemerlerin işlevlerini gerçekleştirebilmesi için ten ile temas halinde olması gerektiğidir. Günlük kullanımı kolaylaştırmak adına bu kemerler oldukça ince imal edilmiş olup kıyafetlerin altında kamufle olabilmektedir. Günlük alanda her yerde kullanabileceğiniz bu kemerleri bir aktivite yaparken kullanmanız etkisini artıracaktır. Ancak kemerlerin gün içerisinde kullanım süreleri bulunmaktadır. Bir günde bir ile beş saat arasında bir zaman aralığında kullanmanız tavsiye edilmektedir.


Titreşim ile çalışan zayıflama kemeri nasıl kullanılır. Bu kemerler de yapısı gereği kıyafetin altında belli olmamakla birlikte, gün içerisinde dilediğiniz zaman kullanımı mümkün halde tasarlanmıştır. Titreşimlerinin kas yorgunluğuna sebep olmaması için çok uzun süreli kullanımları uygun görülmemektedir.


Özellikle kadın ya da erkeklerde sorun yaratan bel, basen ve bacaklar için üretilmiş olan bu iki kemer tipini bölgesel yağlanmanın olduğu her kısımda kullanabilirsiniz.





Zayıflamaya Yardımcı Kemerler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder