11 Eylül 2014 Perşembe

Aşk ve Ferolle

Ask garip bir duygudur. Her şeyi unutursunuz, ne zaman yuttuğunuzu bilemediğiniz kediler midenizi tırmalar, sokakları insanları seyredersiniz ve o başka yaşamların içindeyken siz kendinizi yasamın neresine koyacağınızı bilemezsiniz, beklersiniz, özlersiniz.


Birlikteyken onunla ilgili beynine ve kalbine kazıdığın en küçük ayrıntıların bile silinmediğini, onsuzluk duygusuna seni asla eskisi kadar sevmeyeceği gerçeğinin eklendiğini, onu çok özlediğini ve hala sevdiğini bile bile sırtında bunca yükle yola devam etmektir aşk.


Ne kadar uğraşırsanız uğraşın, içinizdeki sevgiyi karşınızdakine hissettiremezsiniz. Öyle ki, sıradan bir hayatın içinde süregelen davranışlarınızla karşınızdakine sadece sokaktaki bir insan olarak gözükürsünüz. En güzel, en saf, en temiz aşktır bu, terk etme, kavga, anlamsız bakışlar yoktur, yalnız kalmayı seven insanın aşkıdır bu. İçimizdeki dünyada hep sert fırtınalar estiren, metrelerce dalgalar oluşturan bir aşktır bu. Aşık olduğun kişi asla ve asla yüzünüze bakmaz bile, çünkü onun için siz belki de saksıdaki bir çiçeksiniz, öylece sulanmayı bekleyen.


Bir gün o hayalini kurduğunuz kişi belki de sizi sevecektir. Sizi sevmesi için sizi fark etmesi lazım. Bu konuda ferolle aşk parfümü size yardımcı olacaktır. Bu aşk kokusunu ilk duyduğu anda kokunuzdan çok etkilenecek. Belki de sizden hoşlanmaya bile başlayacak. Aşkınıza karşılık bulduğunuz o gün ne yapacağınızı hiç düşündünüz mü?  Bir buluşma teklifinde bulunun ve afrodizyak parfümünüzü sıkıp buluşma yerine gidin. Bu kokunun size verdiği öz güven ile her şey yolunda gidecek.





Aşk ve Ferolle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder