1 Eylül 2014 Pazartesi

Yüzlerce tasarım seçeneği

E – Ticaret


E – Ticaret ile sanal ortam üzerinden ticaret yapmak çok kolay bir hâl almıştır. Ancak e – ticaret paketini doğru seçmek de son derece önemlidir. E – Ticaret hizmetini almak için sizde web sitemizi ziyaret ederek kusursuz ve güvenilir bir hizmet alabilirsiniz. Ekonomik fiyata, istediğiniz kalitede bir e – ticaret hizmeti için yazılım özelliklerinden tutun, paket içeriğine kadar her türlü noktayı incelemelisiniz.


   E – Ticaret yazılımı özelliklerinden yüzlerce tasarım seçeneği, 7 / 24 uzman desteği, analiz ve raporlamalar, ek ücretlendirme olmadan, arama motorlarına uygun içerik ve %100 SEO uyumlu içerik ile hizmet veren firmamızdan kusursuz ve son derece kaliteli bir hizmet alabilirsiniz. Ayrıca e-ticaret paketlerimiz ise şu şekildedir. 1.499 TL ile en düşük fiyatlı Lite paketimizle 50 adet e-posta hizmeti, 500 GB sunucu kullanımı ve sınırsız web alanı hizmetini alabilirsiniz. İndirimli olan bir diğer paketimiz ise Pro paketidir. 2.499 TL yerine sadece 990 TL’ye, 75 adet e-posta, 450 GB sunucu kullanımı ve Sınırsız Web Alanı hizmetini alabilirsiniz. Bu şekilde 7.999 TL’ye kadar uzanan iki e-ticaret paketleri daha bulunmaktadır. Kendinize uygun olanı düşündüğünüz bir paketi satın alarak E – Ticaret paketi elde edinebilirsiniz.


Ayrıca e – ticaret bloğu ile de SEO, Sosyal Medya gibi kategorilerde kafanızı takılan sorulara cevap bulabilir, ticaretini geliştirici yazılara ulaşabilirsiniz. Bu şekilde e- ticaret konusunda ne iyi siz olabilirsiniz.





Yüzlerce tasarım seçeneği

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder