11 Eylül 2014 Perşembe

Dolu Dolu Bir Gece Geçirin

Çiftlerin yaşamları boyunca birbirlerini mutlu etmek için cinsel birliktelik yaşamaları uzun süreli mutlulukların kapısını aralamaktadır. Böylesine bir etkisi olan durum için cinsel problem yaşanması olumsuz sonuçların çıkmasına neden olacaktır.


Ülkemizde görülen cinsel problemlerin başında erkeklerin erken boşalma sorunu gelmektedir. Bu sorun nedeni ile bayanların istekleri tam olarak karşılanamamakta ve dolayısı ile çiftler arasında sorunlar oluşmaktadır. Her şekilde insanların cinsel yaşamlarına renk katacak ve erkencilik ortadan kaldıracak ürünümüz delay sprey ile mutlu bir ilişki için ilk adımı atmış olacaksınız. Erkenciliğin önüne geçen spreyimiz sizlerin daha uzun süreli cinsel birliktelik geçirerek geceyi daha dolu yaşamanızı sağlamaktadır. Bu şekilde yapılan tüm uygulamaların yanı sıra yaşanacak olan sorunların tamamen ortadan kalkacak olması da psikolojik olarak olumlu sonuçlar doğuracaktır. Kullanacağınız delay 48000 sprey  ile uzun süreli performans koruması sağlanarak erkeklerin eşlerini tam olarak tatmin etmelerini sağlayacaktır. Ürünümüz bayanların kullanımı için uygun değildir. Kullanım hakkında akıllarda oluşan delay 48000 nasıl kullanılır sorusuna verilecek en doğru cevap ise spreyin cinsel birliktelikten 15 yada 20 dakika kadar önce penisin ereksiyon olduğu zaman tüm penise uygulanması olacaktır.


Doğru bir kullanım ile cinsel yaşamların daha mutlu olmasının sağlayacak ürünümüz herhangi bir tahriş olma, kızarma veya sivilce durumlarında kullanılmamalıdır. Tavsiye edilen kullanım ise haftada 6 defayı geçmemelidir aksi halde bir takım yan etkilere sebep olabilecektir.





Dolu Dolu Bir Gece Geçirin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder