1 Eylül 2014 Pazartesi

Ticaretin internetteki hali

E – Ticaret


   E – ticaret, gerçek hayatta yapılan ticaretin sanal ortamda gerçekleştirilmesine verilen addır. Eğer sizde bu ortamda e – ticaret gerçekleştirmek istiyorsanız birçok firma arasından firmamızın size sunduğu ayrıcalıkları, e – ticaret paketleri ve e – ticaret yazılımı hizmetlerini incelemelisiniz. Sonrasında zaten bizi tercih edeceğinizin garantisini veriyoruz. E – Ticaret konusunda deneyimli bir kadrosu ve 7 / 24 uzman desteği ile hizmet veren firmamızın müşterilerine toplamda 4 e – ticaret paketi sunmaktadır. Siz kendinize uygun olanı seçerek bu paketi satın alabiliyorsunuz.


   E – Ticaret paketlerinde ilki Lite’dır. 1.499 TL’ye sınırsız web alanı, 50 adet e-posta ve 500 GB sunucu alanı hizmetini almaktasınız. Bir diğer paket ise Pro’dur. Şuanda indirimli olarak bu paketten sadece 990 TL’ye faydalanabilirsiniz. 75 adet e-posta, 750 GB sunucu kullanımı ve sınırsız web alanı hizmetini bu paket ile alabilirsiniz. Enterprise ise bir diğer e – ticaret paketimizdir. 100 adet e-posta, 1000 GB Sunucu kullanımı ve sınırsız web alanı hizmeti sunmaktadır. Son paket ise Platinum’dur. Sınırsız web alanı, 4000 GB sunucu kullanımı ve 400 adet e-posta hizmeti sunmaktadır.


Ayrıca e-ticaret yazılımı hizmetimizden de faydalanarak diğer firmaların vermediği özelliklerden, hizmetlerden faydalanabilirsiniz. E- Ticaret bloğu hizmeti ile de kafanızda takılan soruların yanıtlarını ve bilgilendirici, e- ticaret hakkında sizi geliştirici yazılara ulaşabilir bu sektör hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.





Ticaretin internetteki hali

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder