1 Eylül 2014 Pazartesi

Ticaret hayatından e-ticaret hayatına

E – Ticaret


   İnternette onlarca e – ticaret sitesi mevcuttur. Ancak önemli olan kaliteli ve sorunsuz bir hizmet veren e- ticaret sitesinden hizmet almaktır. Ticaret hayatı nasıl ise e – ticaret de sanal ortamda ki ticarettir. Sorunsuz bir şekilde, güvenli olarak e – ticaret hizmeti alabilmek için, kaliteli e – ticaret yazılımı için sitemizi ziyaret edebilir ve ekonomik fiyata sorunsuz bir hizmet almanın keyfini yaşayabilirsiniz.


Yüzlerce tasarım seçeneği, 7 / 24 Uzman desteği, %100 SEO uyumu ve Arama motorlarına uygun içerik gibi daha birçok e- ticaret yazılım özelliği bulunmaktadır. Ayrıca son derece uygun olan e – ticaret paketlerine bakacak olursak şe şekildedir. Lite paket ile 50 adet E – Posta, 500 GB sunucu kullanımı ve sınırsız Web Alanına sahip olabilirsiniz. Fiyatı ise yıllık 1.499 TL. Bu en düşük fiyatlı e – ticaret paketidir. En pahalı ve son derece yüksek kaliteli olan ise Enterprise’dır. Sınırsız web alanı, 1000 GB sunucu kullanımı ve 100 adet de e-posta. Fiyatı ise 3.999 TL’dir. Bu şekilde size uygun olan paketi seçebilirsiniz.


Ayrıca e – ticaret blog ile E- Ticaret, Geneli, Pazarlama, Sosyal Medya ve SEO üzerine ait kategoriler ile yazılar okuyabilirsiniz. Bu blog ile kafanızda ki e – ticaret sorularına yanıt bulabilir ve e – ticaret alanında git gide uzmanlaşabilirsiniz. Bu şekilde sanal âlemde iyi bir e- ticaret yeri edinebilirsiniz.





Ticaret hayatından e-ticaret hayatına

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder