13 Eylül 2014 Cumartesi

Kilo Sorunlarının Nedenleri

Kilo başlı başına bir sorun halindedir. Kilonun alınamaması sorun yaratabildiği gibi alınan kilonun verilememesi de sorun yaratmaktadır.  Yani çoğu insan zayıflıktan kilo alamamaktan yakınırken birçok insan da şişmanlıktan ve aldığı kiloyu verememekten yakınmaktadır. Peki, az ya da fazla kilonun sebepleri nedir? Bir türlü normal seviyelerinde tutulamayan kilo nasıl normal aralıklarına getirilebilir? Bu yazıda bu soruların cevaplarının hepsini bulabilirsiniz.


İlk olarak kilo alamamanın nedenlerini ve çözümlerini inceleyelim. Kilo alamamanın başlıca nedeni gün içerisinde yeterli gıdanın alınmamasından kaynaklanmaktadır. Aldığınız kalori miktarından fazlasını harcıyorsanız kilo almanız imkânsız hale gelebilmektedir. Bir diğer neden de metabolizmanın hızlı çalışmasıdır. Aslında bu da yine aynı noktaya çıkmakta fazla kalori harcandığını göstermektedir. Kilo almanın çözümü ise bombax kilo aldırıcı ve çeşitli gıda takviyelerinde bulunmaktır. Bu noktada devreye iran iksiri ve bomba kilo aldırıcı gibi güvenilir bitkisel ürünler girmektedir. Bu ürünler tamamen bitkisel kaynaklı olup gıda takviyesi yapmak üzerine geliştirilmişlerdir.


Son olarak fazla kiloları ele alalım. Bunun nedenleri çok fazla olabilmekle birlikte temeli alınan kaloriden daha azının yakılmasından kaynaklanmaktadır. Psikolojik nedenlerle oluşan yeme bozuklukları veya kullanılan bazı ilaçlar sonucunda alınan kilolar sonradan verilmesi imkânsız hale gelebilmektedir. Bunun için de geliştirilen bombax zayıflama tozu bu konuda oldukça yardımcı olmaktadır. Tamamen bitkisel etkinlerden oluşan bu tozu kullanarak kısa süre içerisinde kilolarınızdan kurtulabilir ve aynalarla barışık yaşamaya başlayabilirsiniz.





Kilo Sorunlarının Nedenleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder