1 Eylül 2014 Pazartesi

Uzman destek ekibi ve çeşitli özellikler

E – Ticaret sayesinde sanal ortam üzerinden ticaret yapmak son derece kolay ve basit bir hâl almıştır. Ancak e – ticaret paketini doğru seçmek de elbette ki oldukça önemlidir. E – Ticaret hizmetini almak için web sitemizi ziyaret edebilir, kusursuz, kaliteli ve güvenilir bir hizmet alabilirsiniz. Ekonomik fiyata, istediğiniz kalitede bir e – ticaret hizmeti için yazılım özelliklerinden tutun, paket içeriğine kadar her türlü nokta sizin için düşünülmüş ve tasarlanmıştır.


   E – Ticaret paketlerinde ilki Lite’dır. 1.499 TL’ye sınırsız web alanı, 50 adet e-posta ve 500 GB sunucu alanı hizmetini almaktasınız. Bir diğer paket ise Pro’dur. Şuanda indirimli olarak bu paketten sadece 990 TL’ye faydalanabilirsiniz. 75 adet e-posta, 750 GB sunucu kullanımı ve sınırsız web alanı hizmetini bu paket ile alabilirsiniz. Enterprise ise bir diğer e – ticaret paketimizdir. 100 adet e-posta, 1000 GB Sunucu kullanımı ve sınırsız web alanı hizmeti sunmaktadır. Son paket ise Platinum’dur. Sınırsız web alanı, 4000 GB sunucu kullanımı ve 400 adet e-posta hizmeti sunmaktadır.


Bu paketlerden size uygun olanı seçebilir ve kullanımını gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca E – Ticaret yazılımı ile de diğer firmaların sunmadığı ekstra özellikler sunmaktadır firmamız. %100 SEO uyumu, 7 /24 bir uzman desteği ve daha çeşitli özellikler. Ayrıca e – ticaret bloğu ile de sizin e – ticaret alanında ki tecrübeniz arttırıyor gelişmenizi sağlıyoruz.





Uzman destek ekibi ve çeşitli özellikler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder