11 Eylül 2014 Perşembe

Erken Boşalma Kalıcı Mıdır

Günümüzde en fazla uğraşılan sorunlar sağlık problemleridir.  Sağlık problemleri sadece fiziksel olarak olmak zorunda değil.  Psikolojik nedenlerde olabilirler. Bu psikolojik nedenlerin tetiklediği etkenler ise çevresel faktörler olarak göz önünde bulundurulabilir. Kadınların ve erkeklerinde kendilerine göre hastalıkları bulunmaktadır. Bu özel hastalıklardan erkekler için olanlarından biri erken boşalma problemidir.


Erken boşalma normal süresi 3 ie 5 dakika arasında olan cinsel ilişkinin bu süreden daha kısa sürmesine denir. Erken boşalma hem bayan hemde erkek partner açısından düşünüldüğünde tatmin duygusunun olmaması anlamına gelirki , ilk başlarda normal gibi görünen bu sorun daha sonraları daha farklı olur.  Her ne kadar çifler bu bizim için problem teşkil etmez desede bu pek doğru değildir. Evet ilk başlarda normal gelebilir fakat zaman ilerledikçe bu yük ağırlaşır ve bir yerde patlak verir. Hatta birçok evliliğin sonlanmasıda bu nedenle olmaktadır.


Fakat bu tarz  sorunun çözümü için geciktirici spreyler kullanılmaktadır. Piyasada da rahatlıkla bulabileceğiniz bu ürünlere ulaşmak oldukça kolaydır.  Erken boşalma problemi olan erkekler ilk olarak tamamiyle bitkisel içerikli olan bu ürünü kullanmayı tercih edebilirsiniz. Hiçbir zararı ve yan etkisi olmayan geciktiriciler sizin ve evliliğinizin devamı açısından oldukça önemlidir.  Spreyin kullanımıda ooldukça basittir. Cinsel organınıza 15 cm uzaklıkta tutarak sıkınız ve emilimini sağlayınız. Ardından uzun bir birleşme zamanının sizi beklediğini fark edeceksiniz. Bu sayede erken boşalma probleminden kurtulup partnerinizle hayatınızda yeni bir sayfa açabilirsiniz.





Erken Boşalma Kalıcı Mıdır

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder