1 Eylül 2014 Pazartesi

Kaliteli ve sorunsuz hizmet

   E – Ticaret günümüzde oldukça yaygın olan bir durumdur. Eğer sizde e – ticaret ile, sanal âlem üzerinden bir ticaret gerçekleştirmek istiyorsanız hemen firmamızın sizlere sunmuş olduğu e – ticaret paketlerini inceleyebilirsiniz. Toplamda dört adet e – ticaret paketleri sunan firmamızdan size uygun olanı belirleyip satın alarak e – ticarete atılabilirsiniz. Ayrıca çeşitli diğer e – ticaret hizmetleri ile kaliteli ve sorunsuz bir şekilde ekonomik fiyata bu hizmeti alabilirsiniz.


E – Ticaret paketlerinden ilki, Lite’dır. 1.499 TL gibi, uygun fiyata 50 adet e-posta hizmeti, 500 GB sunucu kullanımı ve sınırsız web alanı hizmeti alabilirsiniz. Bir diğer paket ise Pro isimli pakettir. İndirimli fiyatı 990 TL olan bu paketi alarak 75 adet e – posta hizmeti, sınırsız web alanı ve 750 GB sunucu kullanma hizmeti alabilirsiniz. Üçüncü paket ise Enterprise isimli pakettir. 3.999 TL’ye 100 adet e – posta, 1000 GB sunucu kullanımı ve sınırsız web alanı hizmetini alabilirsiniz. Son e – ticaret paketi ise Platinum’dur. 7.999 TL’ye 400 e-posta, 4000 GB sunucu kullanımı ve sınırsız web alanı hizmetini bu paket ile alabilirsiniz.


Firmamızdan bu hizmetlerin yanı sıra e – ticaret yazılımı hizmetini de çok kaliteli ve iyi özellikler ile alabilmeniz mümkün. Ayrıca e – ticaret bloğu hizmetini de alarak, kendinizi e- ticaret konusunda geliştirebileceğiniz yazılara ulaştırabilirsiniz. Böylelikle e – ticarette en iyi siz olabilirsiniz.





Kaliteli ve sorunsuz hizmet

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder