13 Eylül 2014 Cumartesi

Kellik Tarihe Karışıyor

İnsanlar günlük yaşam periyotlarını devam ettirirken daha iyi yaşam koşullarını elde etmek için de çaba sarf etmektedirler. Sosyal ve ekonomik yaşam mücadelesi verirken çeşitli yollara başvurarak saygınlık kazanmaya çalışmaktadır. Bu süreç içerisinde strese girebilmekte veya hayatın temposuna ayak uydurmayabilmektedir. Bu stresli ve hızlı yaşam koşulları çeşitli şekillerde insan bedenine yansıyabilmektedir. Bunun en belirgin örneklerinden birisi de saç dökülmelerdir. Genetik faktörlerden kaynaklanabildiği gibi genellikle strese bağlı olarak da saç kayıpları yaşanabilmektedir. Bu yüzden çağımızda her kadın ve her erkeğin korkulu rüyası haline gelmiştir kellik.


Korkulu rüyaların önüne geçmek için geliştirilmiş bir üründür minoxidil. Geliştirilen formülüyle saç dökülmesinin önüne geçerek dökülen saçlar yerine de yenilerini çıkartabilmektedir.  Böylelikle her kadın ve erkeğin hayali olan gür ve sağlıklı saçlara sahip olmayı sağlamaktadır. Kullanımının kolay hale getirilmesi için minoxidil losyon piyasaya sürülmüştür. Bu sayede sadece losyonu temin ederek evde kendi şartlarınız altında saçlarınızın dökülmesinin önüne geçmiş ve aynı zaman da dökülen saçların yerine yenileriniz kazanmış olursunuz. Dolayısıyla bu tarz hizmetleri alacağınız salonlarda, sağlık merkezlerinde harcayacağınız para cebinizde kalmış olacaktır.


Kullanımı oldukça rahat ve kolay olan minoxidil nasıl kullanılır? Bu losyonlardan bir tane almanız yeterli olacaktır. Kutunun içerisinde çıkan aparat yardımıyla saç olmayan bölgelere losyonu uygulamanız yeterli olacaktır. Belli bir süre bekledikten sonra saçınızı ve saç derinizi yıkamalısınız. Düzenli bir şekilde uyguladığınız takdirde saçınızdaki değişimi fark edeceksiniz.





Kellik Tarihe Karışıyor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder