13 Eylül 2014 Cumartesi

Güzel Bir Duruşa Sahip Olmak

Estetik artık çok önemli bir hal almış durumdadır. Kişilerin dış görünüşü karşısında bulunan insan üzerindeki imajını oluşturmaktadır. Oluşan bu ilk izlenim ve imaj kişinin iş hayatından tutun da sosyal hayatına kadar etkileyebilmektedir. Bu yüzden dikkat çeken ilk etmen kişinin duruşudur. Dik bir duruş kişinin kendine olan özgüveninin göstergesi halindedir. Ama maalesef masa ve bilgisayar başında geçirilen öğrencilik hayatı ve çalışma hayatı bu duruşu giderek kamburlaştırabilmektedir. Bu kamburlaşmalar bel ve boyun ağrılarına da sebep olabilmektedir. Bu kamburlaşmayı engellemek ya da ortadan kaldırmak için dik duruş yeleği kullanılabilir. Omurgaya verdiği destek sayesinde dik durmanızı sağlayarak oluşan ağrıların da zamanla geçmesine neden olmaktadır. Bu sayede gün içerisinde hem sosyal hem de çalışma verimliliğiniz artmakta ve dik bir duruş sebebiyle kendinize olan güveniniz yerine gelmektedir.


Dış görünüşte önem verilen bir başka unsur ise düzgün hatlardır. Düzgün hatlara sahip olabilmek için fazla kilolardan kurtulmak gerekir. Ancak çeşitli etmenlerden dolayı zamanla kilo alınabilmekte ve verilmesi imkânsız hale gelebilmektedir. İşte bu noktada devreye termal sauna sort girmektedir. Bu şort sayesinde hem zayıflayabilir hem de ince ve sıkı bacaklara sahip olabilirsiniz.


Duruşunuzu tamamen düzeltecek bir diğer ürün de dik duruş korsesi olarak nitelendirilebilir. Bu korse sayesinde kaybettiğiniz duruşunuzu geri kazanabilir ve oluşabilecek ya da oluşmuş olan bel ve boyun ağrılarından kurtulabilirsiniz.





Güzel Bir Duruşa Sahip Olmak

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder