12 Eylül 2014 Cuma

Geciktirici Sprey Kullanın Sorunlarınızı Çözün

Erkeklerde görülebilen  erken boşalma sorunu , geciktirici sprey adı verilen bitkisel kremler ile çözülebilmesi mümkündür.  Bu ürünler yani geciktiriciler cinsel ilişkinin normalden daha uzun sürmesini sağlar. Bunu kullanacak kişilerin bu konu ile alakalı sorunları olması gerekir. Yoksa kullanmaya gerek yoktur. Örneğin partneriniz geç orgazm oluyorsa kamagra jel kullanmanızda elbette yarar vardır. Böylece hem sizin hemde eşinizin tatmin olma durumu gerçekleşir.


Eğer ilişkide uzub bir zaman geçirmek istiyorsanız spreyi kullanın ve bu ilişki esnasında bu sürecin uzun olmasıyla beraber eşinizide tatmin edin.  Yasal olarak birçok yerden bulabileceğiniz ürünü güvendiğiniz ve bildğiniz bir yerden alın zira piyasaya sahte ürün olarak sürülen ürünlerde mevcuttur.


Ayrıca bu ürünün 18 yaşının altında kişilerin kullanmaması ve satılmaması önerilir. Peki geciktirici sprey nasıl kullanılır ? Diye bir soru aklınıza gelebilir. Bu konuda endişe edecek hiç birşey yoktur. Kolay bir kullanışı biçimi vardır. İlk nokta , ilişkiden önce kullanmaktır. İlişkiden 10-15 dakika kadar önce kullanmanız gerekir. Geciktirici spreyi cinsel organınızın üzerine sıkmanız gerekir. Ardından spreyin emilimin gerçekleşmesini sağlamalısınız. Geciktirici spreyin buradaki amacı , penis üzerinde hissizlik duygusu oluşturmak, böylece daha uzun süre cinsel ilişki şansı tanır. Daha uzun süre ilişki içinde olmak yalnız sizin açınızdan değil eşiniz açısından da önemlidir. Psikolojik bir problem olan  bu sorunu sprey ile çözüme kavuşturabilirsiniz.





Geciktirici Sprey Kullanın Sorunlarınızı Çözün

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder