1 Eylül 2014 Pazartesi

Tasarımın yeni yüzü "ticario"

   E – Ticaret, sosyal medya üzerinden ticaret verilen isimdir. Gerçek para ile yapılan alış – satış, ticaret bu isimle isimlendirilir. E – Ticaret yapmak istiyorsanız firmamızın sizlere sunmuş olduğu e – ticaret paketlerini inceleyebilir ve size uygun olanı belirleyip satın alarak e – ticarete atılabilirsiniz. Firmamızın sunduğu son derece kaliteli, sorunsuz ve hesaplı fiyata hizmetlerden faydalanarak, e – ticaretin en iyisi siz olabilirsiniz.


Firmamızın sunmuş olduğu E – Ticaret paketleri ise toplamda 4 adettir. Bunlardan birincisi Lite isimli pakettir. 50 adet e-posta hizmeti, sınırsız web alanı ve 500 GB sunucu kullanımı hizmeti vermektedir bu paket. Fiyatı 1.499 TL’dir. İkinci paketimiz, Pro’dur. 75 adet e-posta hizmeti, sınırsız web alanı ve 750 GB sunucu alanı hizmeti vermektedir. Fiyatı ise indirimli olarak sadece 990 TL’dir. Üçüncü paket Enterprise’dır. 100 adet e-posta, 1000 GB sunucu kullanımı ve sınırsız web alanı ile bu paketi 3.999 TL’ye satın alabilirsiniz. Son paket ise Platinum paketidir. 7.999 TL’ye 400 adet e-posta, 4000 GB sunucu kullanımı ve sınırsız web alanı hizmetini bu pakette bulabilirsiniz.


Ayrıca e – ticaret yazılımı hizmetini de firmamızdan alarak diğer firmaların sağalamadığı özelliklerden faydalanabilirsiniz. Son olarak e – ticaret bloğu ile de kendinizi e – ticaret üzerine eğiti, geliştirici yazılara ulaşabilirsiniz. E – Ticaret bloğu sayesinde SEO, Sosyal Medya ve diğer kategorilere ait yazılara ulaşarak kendinizi geliştirebilirsiniz.





Tasarımın yeni yüzü "ticario"

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder