22 Haziran 2013 Cumartesi

Kadınlar Bayanlar Kızlar Nasıl Mastürbasyon Yapar Teknikleri

Kadınların cinsel bölgelerinin duyarlılığı erkeklerinkinden daha fazladır. Bu nedenle girişteki ilk iki santimi duyarlı olup, geri kalan bölümünün duyarsız olması, çok kadında vajinal orgazm güçlüğü olarak karşımıza çıkmaktadır.


Her kadın, Klitoris dediğimiz, küçük dudakların üst birleşim köşesinde, deri altında ele gelen ufak oluşumdan zevklenir. Kadınların neredeyse % 70 i mastürbasyon yapar.


Kadınlarda mastürbasyonun 20 li yaşlarda başladığı en çok gözlenen durumdur.


Mastürbasyon kadının bedenine olan güvenini arttırır. Mastürbasyon ile kadın vücudunu tanır ve nelerden zevk aldığını tanımlayabilme şansını yakalar.


Kadınlarda mastürbasyon fiziki olmanın dışında düşünce gücü ile gerçekleşir. Düşünce gücü ile kadın mastürbasyon yapıp zevke ulaşır.


Mastürbasyon yapan kadınlarda vajinada boşluk hissedilir ve bunu gidermek için ya düşünceye ya da fiziksel güce ihtiyaç duyarlar.


Daha önce ilişkiye girmiş kadınlar bunu çok hissederler ama hiç ilişkiye girmemiş kadınlar bunu neredeyse hiç hissetmezler ve bu yüzden sadece kasık bölgesinde sıcaklık ve zevk noktalarının okşanması yoluna başvururlar.


Kadınlar vajinalarını doldurmak ve mastürbasyon yapabilmek için parmak yada bazı seks aletlerine başvururlar ve doyumlarını yaşamaya çalışırlar. Bazı bayanlar ise sadece sürtünme yolu ile mastürbasyon yapmak isterler ve elleriyle vücutlarını ovma gereği duyarlar.


Bazı kadınlar ise duş esmasında mastürbasyon yaparlar bunu sürtünme ve kendilerini okşama yoluyla yaparlar hem bu mastürbasyon türü kızlık zarına da zarar vermez.


Kızlar mastürbasyonu klitorislerine sürtmeler biçiminin dışında yastık ya da yorgan gibi metaryalleri bacaklarını arasına alarak klitoris ya da vulvalarına sürterek de bunu yapabilirler.


Erkeklerde ki mastürbasyona göre bayanların yaptığı mastürbasyon ya da uyarılmaları başkalarından öğrenmelerine gerek yoktur.


Çok küçük yaşlarda bayanlar bunu kendileri keşfederler. Külotlarının ya da kıyafetlerinin o bölgeye sürtmesi bile bayanlarda uyarılmaya neden olur.



Kadınlar Bayanlar Kızlar Nasıl Mastürbasyon Yapar Teknikleri

1 yorum:

  1. 40 yaşında İstanbul da ikamet eden, güvenilir ve anlayışlı bir beyim. Yaşıma uygun tesettürlü, türbanlı hanımlarla tanışmak ister ve eklerseniz sevinirim.. SKYPE Msn adresim: ahmetbey_istanbul@hotmail.com

    YanıtlaSil