27 Haziran 2013 Perşembe

Erkekler Nasıl (boşalır) Mastürbasyon Yapar

Cinsel hayatı henüz olmayan erkekler yada bu davranışı alışkanlık haline getirmiş erkekler mastürbasyon yaparlar.


Erkeklerde cinsel organ dışarıda olduğu için organı kavrayarak masturbasyon yapılır.


Penisde adına glans denen penis başı vardır. Glans, penisin diğer bölümlerine oranla daha fazla sayıda sinir ucu taşır, çok hassas bir bölgedir.


Aynı şey kadın klitorisi ve vajen duvarları için de geçerlidir. Buralarda sinir ucu uyaranları çok fazladır. Özellikle erkekler boşaldıktan sonra, penisin ucuna dokunduklarında hazzın ötesinde bir acı hissedebilirler.


Çünkü oraya kan dolduğu ve sinir uçları genişlediği için, sinir uçları iyice açılmış olur. Erkekler, glansı yani penisin başını uyararak mastürbasyon yaparlar.


Erkeklerde uyarı ve doyuma ulaşma daha çok penisin etrafının kavranma hissinin tatmini ve özellikle penisin baş kısmında bulanan zevk hücresi diye isimlendirilen sinir uçlarının sürtünmeye ve karşıdan gelen basınca karşı taşıdıkları hislerden oluşur.


Erkekler genelde elleriyle cinsel organlarını okşayarak masturbasyon yaparlar, bunun için elleri kuru olabilir, genelde kayganlaştırıcı bazı maddeler; tükürük, krem, sabun kullanılır.


Gene erkekler masturbasyon yaparken penislerini başka cisimlere sürerek de veya kavrama hareketini sağlayıcı bir takım boşluklara penislerini sokup çıkararak yaparlar.


Veya sertleşmiş penise su tutarak da masturbasyon gibi çeşitli yöntemlerde kullanırlar. Masturbasyon yapmak bir zorunluluktur.


Sperm üretimi aralıksız bir şekilde durmaksızın devam eder. Belli bir hacim söz konusu olduğu için ve üretim durmadan devam ettiği için spermlerin dışarıya atılması gerekir.


Eğer erkek direnipte spermler atılmazsa kasıklarda ağrı ve aşırı cinsel istek oluşur. Bu erkekler için zor bir durum olacaktır.


Vücudumuz bunu kendi halinde 4-15 gün arasındaki zamanlarda kendi atarak yaparlar ve gidenlerin yeri yeniden dolmaya başlar. Bu döngü durmadan devam eder.



Erkekler Nasıl (boşalır) Mastürbasyon Yapar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder