23 Aralık 2014 Salı

Zizigo ile Ayakkabı Alışverişi

Konuyu dolandırmadan direkt olarak Zizigo’nun ayakkabı konusunda internetin en iyi alışveriş sitesi olduğunu söyleyebilirim. Bunun nedeni ise sınırsız seçeneklerinin yanı sıra uygun fiyatlardaki ayakkabı modelleri ile her kesime rahatlıkla hitap edebiliyor olmasıdır. Üstüne üstelik sitesinden okuduğuma göre artık sadece ayakkabı sektöründe değil aynı zamanda spor kıyafetler, gece elbiseleri, günlük kıyafetler, klasik ayakkabı modelleri, topuklu ayakkabılar, babet, loafer modelleri gibi bir çok seçeneğe ev sahipliği yapacak. İndirim konusunda ise Zizigo’nun oldukça cömert olduğunu da gönül rahatlığıyla belirtebilirim. Bununla beraber yeni yıla girecek olmamız nedeniyle bütün ürünlerde avantajların söz konusu olduğunu ve indirim kuponları kullanarak da alacağınız ürünleri yarı fiyatına kadar getirebileceğinizi söyleyebilirim.


Çeşitli internet siteleri Zizigo gibi kaliteli sitelerin indirim kodlarını vs. yayınlıyor. Bunları yakından takip ederek %50’ye varan indirim kodları bulabilmeniz gayet mümkün. Hele ki ciddi anlamda baştan aşağı bir alışveriş planınız bulunuyorsa bunu kesinlikle mağazaları gezerek değil internet ortamından yapmanızı öneriyorum. Yada mağazaları gezip, daha sonra aynı ürünü bularak (ürün kodunu mağazadan öğrenerek) siparişlerinizi internet sitelerinden yapabilirsiniz. Ben alışveriş konusundaki alışkanlığımı bu yöne çevirdim hem daha ucuza hem de daha kaliteli bir şekilde giyinmeyi başarıyorum. Size de kesinlikle internet üzerinden alışveriş yapmayı alışkanlık haline getirmenizi öneriyorum.


Zizigo’nun en sevdiğim özelliği ise 100 TL ve üzeri alışverişlerde kargoyu ücretsiz olarak sizlere ulaştırması. Zaten kaliteli bir ayakkabı almak istiyorsanız herhalde 100 TL’yi çoktan gözden çıkarmışsınızdır.





Zizigo ile Ayakkabı Alışverişi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder