14 Ağustos 2014 Perşembe

Yıpranmış Ciltleri Düzelten Vichy İdealia Life Serum

Cildinizin bebek cildi mükemmelliğinde olmasını istiyorsanız bunu Vichy idealia life serum ile elde edebilirsiniz. Tüm cilt tiplerine uygun olan serum, cilt kalitesini arttırır, yoğun yaşam temposunda yıpranan, lekelenen ciltler için onarıcı etkilere sahiptir. Vichy idealia life serum cilt dokusunu tazeler, cilt tonunu eşitler ve cilde dinlenmiş bir görünüm kazandırır. Genişleyen gözeneklerin sıkılaşmasına yardımcı olur. 11 yıllık çalışma sonucunda geliştirilen ürün içerisinde bulunan aktif bileşenler ile cildin yıpranmasına karşı cildi güçlendirir. Yaşam koşullarının cilde olumsuz etkilerine karşı güçlenmesine yardımcı olan Vichy idealia life serum güneş ışınlarına, hava kirliliği ve stresten kaynaklanan cilt yıpranmalarını onarır, cildin direncini arttırır. Dermatolojik testlerden geçen ürün hassas ciltlerin kullanımına uygundur. Parebensiz, ultra hafif dokusu ile cildin ihtiyaçlarına ve gülük bakımına cevap verebilen bu ürün ilk yaşlılık belirtileri görüldüğü andan itibaren kullanılarak cildin gençliğini koruması ve var olan hasarların onarılmasıyla da cilde yeniden gençlik katmaya yardımcı olur. Estetik kaygılar taşıyorsanız, yüzünüzde kırışıklıklar oluşmaya başlamış ve cilt canlılığını kaybetmiş ise Vichy idealia life serum kullanmalısınız. Daha dinamik ve genç görünmenin tek adresi üstün ve patentli formülü tercih etmelisiniz. Ayrıca Vichy markasının diğer ürünlerine de http://www.dermokozmetik.com/vichy-urunleri buradan ulaşabilirsiniz.


Yaşlılık belirtileri arasında ilk farkedilen alın ve göz çevresi kırışıklıklarıdır. Bu kırışıklıklar genelde 30′lu yaşlarda ortaya çıkarken kırklı yaşlardan itibaren göz kapakları sarkmaya ve göz altlarında torbalar oluşmaya başlar. Vichy idealia life serum yüz cildindeki kırışıklık oluşumunu engeller, var olan kırışıklıkların açılmasına yardımcı olur. Yüzün üçte birini oluşturan alın, göz çevresi cildi ile üst ve alt göz kapakları hassas cilt yapısına sahiptir. Zamanında gerekli bakım yapılmadığı takdirde ise kırışıklıklar gün geçtikçe derinleşir. Vichy idealia life serum alın, yanak ve mimik kırışıklıklarına karşı güçlü etkiye sahip bir üründür. Göz çevresi için ise Vichy göz bakım kremleri ve serumları kullanarak yüzünüzün geneline ihtiyacı olan bakımı sağlayabilirsiniz. Genelde cildin yaşlanma hızı genetik miras olarak görülür. Fakat yaşlanma hızına genlerin etkisinin olduğu kadar dış etkenlerinde etkisi oldukça fazladır. Cildin yaşlanması organlara nazaran daha farklıdır. Cilt içten ve dıştan yaşlanır. Vücuttaki en büyük organ olan cildin en büyük farkı dış etkenlere maruz kalmasıdır. Diğer organlardan farklı olarak cilt ısıdan, nemden, kuru havadan etkilenir. Bu nedenle cildimiz içeriden ve dışarıdan yaşlanmaktadır. Vichy idealia life serum bu yaşlanmaya karşı savaşır. Cilde derinlemesine işleyerek cildi içeriden ve dışarıdan nemlendirir, besler.


Çevresel etkilerin ciltte oluşturduğu yıpranmanın öneminin bilinmesi ve cildin yaşlanmasını engelleyen cilt için gereken onarıcı tüm özelliklere sahiptir. Güneş ışınları, sigara kullanımı vücutta bulunan antioksidan kapasitesinin artmasını engeller. Bu durumda cilt yaşlanmaya başlar. Vichy idealia life serum düzenli kullanıldığı takdirde, güneşin ve sigaranın ciltte yarattığı hasarı kapatır. Cilde en hızlı etki eden ve yaşlanmasına neden olan en önemli faktör güneştir. Güneş ışınları cilt hücrelerinin en büyük düşmanıdır. Güneş ışınları cilt hücrelerinde ve DNA’larında zararlar oluştururken, öncelikle cilt problemlerine uzun vadede ise cilt kanseri gibi hastalıklara neden olur. Vichy güneş koruyucu ürünlerini kullanırken, güneşin yarattığı yıpranmaların önüne geçmek ve iyileştirmek için Vichy idealia life serum kullanmalısınız. Yaşlanma belirtilerinin ilk izleri görülmeye başladığı andan itibaren düzenli olarak  kullanılması ciltte gözle görünür iyileşme ve gençleşme sağlamaktadır. Serum kullanılmaya başlandığında kısa sürede ciltte topalanma ve kırışıklık görünümünde ciddi oranda azalma görülmektedir.





Yıpranmış Ciltleri Düzelten Vichy İdealia Life Serum

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder