29 Ağustos 2014 Cuma

Tesettür giyim indirim sezonları

Güzel giyinmenin ihtiyaç iken zevk haline geldiği günümüzde artık insanlar bütçelerini zorlayarak bu zevklerini hayata geçirmeye çalışmaktadır. Her yeni sezon insan en yeni modelleri satın alıp güncel olanı edinmeye çalışır. Bu arada kesenin ağzını iyice açmak lazımdır. Hem güncel giyinip hem de bütçesini fazla zorlamak istemeyenler çoğunluktadır. Bu tip insanlar için de giyim firmalarının indirim kampanyaları kaçırılmaması gereken fırsatlardır.


Yeni sezon kıyafet modellerinin tanıtılmaya başlamasıyla beraber modeller hemen raflardaki yerini alır ve müşteriyle buluşur. İndirimden faydalanmak isteyenler için biraz zaman lazımdır. Çok fazla zaman geçmeden kampanyalar başlar. Artık %30, %40, %50 derken artık satışlar patlamaya başlar. Bu süreçte artık hem tüketici hem de firmalar daha fazla kazanmaya başlamıştır.


Tesettür giyim de modanın bu geleneğine uymaya başladı. Hanımlar için çeşit çeşit İslami Giyim modelleri gündeme geldi. Örneğin, pardesüler, Kaplar, Şallar, Eşarplar, Feraceler, hatta çanta ve ayakkabılar bu sektör için de indirim sezonlarında rağbet gören giyim modelleri arasına girdi. Yeni kap modellerine ulaşmak için çok para vermek yerine indirimden faydalanmak daha mantıklı şu anda. Tesettür kombinlerini incelemeye başlayın bence.





Tesettür giyim indirim sezonları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder